středa 9. prosince 2009

Mesaje de Paste

Mesaje de Paste, SMS de Paste
Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta...Sa iti de-a pace, bucurie si "tarie" ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT...IN INIMA TA !!! :-))

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

Dumnezeul nostru Iisus Hristos..a fost biciuit si rastignit cu cruzime si rautate. De niste fiinte pe care ii numim oameni... Sper ca aceasta sa fie o lectie de viata ptr noi..si pentru ceilalti oameni.

E ziua bucuriei azi si-a gindului curat, nu-i nici un suflet cu necaz, azi nu curg lacrimi pe obraz,caci toata lumea cinta azi: HRISTOS A INVIAT, E VIU CU ADEVARAT!

E-n somn de salcii un vis de rastignire,si plans de miei si campuri cu verdeata,Hristos sa va aduca caldura si iubire,in noaptea renuntarii la moarte pt viata!!!paste fericit

Etichete: mesaje de paste, sms de paste, urari de paste

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!HRISTOS A INVIAT!


Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de ...

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !

Fie ca mireasma Sarbatorilor Pascale sa ne aduca pietate, armonie, speranta, toleranta si evlavie. Hristos a Inviat!

Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire si speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari.

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Fie ca sfanta sarbatoare de pasti sa va aduca numai bucurii si fercire. Paste Fercit!

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii.

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna....HRISTOS A INVIAT !!!!

Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers

Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivui LUI ai fost tu!

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.

Iti doresc ca bucuria invierii domnului sa iti umple viata si sarbatoarea Pastelui sa fie o lumina pe drumul greu al vietii. CRISTOS A INVIAT!

Iti urez un Paste Fericit si pace sufleteasca! Hristos a inviat! Domnul sa te bucure, sa-ti dea rabdare in incercari, har in lucrare, iubire in suflet!

Iti urez un Paste Fericit si zile pline de veselie intr-o lume in care Penescu preda cursuri despre liberul arbitru la Facultatea de Filosofie.

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,

Iubirea sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara in priviri si bucuria in suflet.Paste Fericit!

LA CASA DE OAMENI BUNI DUMNEZEU FACE MINUNI, PUNE INGERI LINGA EA SA LE RIDA INIMA. PACE, GIND INPLINIT SI UN PASTE FERICIT. HRISTOS A INVIAT !

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

Pretuieste Pastele, e rost de sarbatoare, nici Gigi nu mai credea ca o sa fie liber in Vinerea Mare…
Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: "Pentru tine am facut-o."

Sa aveti liniste-n casa si un an imbelsugat, Paste Fericit si Hristos a Inviat.

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII.

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritu

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

Sarbatori senine si pace in suflet!!

Sfanta Sarbatoare de Paste este un moment in care Dragostea, Pacea si Seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a Inviat!

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari.

Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre...

Taina invierii...ce nu am da sa o primim,

Un inger blind din cer coboara,Se roaga-n taina,apoi zboara.De-acolo sus el ne trimite:Un zimbet blind,o raza calda,Si 3 cuvinte:Hristos a inviat!

Vine o zi cand pasesti cu smerenie pragul casei, cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor, cand se-mparte lumina pentru fiecare.

0 komentářů:

Okomentovat